Fysiotherapie in Amsterdam? Plan direct een Afspraak in
Video Aspect Ratio: 9:4

Fysiotherapie | Amsterdam 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Fysiotherapie | Amsterdam ZO en IJburg

Fysiotherapie Amsterdam, oftewel het team fysiotherapeuten van SPC Amsterdam is gespecialiseerd in diverse (sport)blessures aan het lichaam. Je kan hierbij denken aan enkel-, knie-, schouder- en rugklachten, Wij behandelen niet alleen (sport)blessures, maar ook aan cliënten met diabetes, artrose en hart-/vaatziekten. Dit zijn namelijk vaak medische aandoeningen waarbij bewegen en het doen van oefeningen (onder begeleiding van fysiotherapie) een belangrijk onderdeel van de behandeling is.

Wil je snel contact hebben met één van onze fysiotherapeuten? Dat kan!

50%
Bel mij terug

Hallo! mijn naam is Arno,

Ik ben gespecialiseerd in sportblessures, oftewel cliënten die hun blessure tijdens sport hebben opgelopen, of die graag met een revalidatieplan hun terugkeer naar de sport willen maken.

Olá !

Ik ben Julén. Ik werk graag met zowel sporters als met ouderen. Ik voel mij goed thuis in artrose-, diabetes en andere hart- en vaataandoeningen. Ik vind dat iedereen moet en kan bewegen, dus ga ik graag op zoek naar de mogelijkheden.

Hallo daar!

Ik ben Gabriela. Naast dat ik het geweldig vind om met sporters bezig te zijn, Doe ik ook graag specifieke enkel-, knie-, schouder- en rugklachten van cliënten die geen sporters zijn.

Ervaring..

Fysiotherapie SPC Amsterdam heeft  een blok aan sportspecifieke ervaring. Na een erkende HBO opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam, en het doen van een specialisatie aan de SOMT Amersfoort zijn onze fysiotherapeuten continu bezig weest om de best mogelijke kennis en ervaring op te doen, om jou als klant de beste begeleiding te kunnen bieden.

Zo hebben onze fysiotherapeuten zowel stage gelopen en/of gewerkt bij grote organisaties als KNVB, AFC Ajax, FysioHolland en FysioMed.


*Uiteraard zijn wij ook te vinden op Zorgkaart Nederland en hebben wij natuurlijk contracten met alle grote zorgverzekeraars, waaonder: Achmea (Zilveren kruis), Fbto, VGZ, CZ, Ohra en nog veel meer.

Liever eerst telefonisch contact?

Dat kan! 

50%
Bel mij terug

Beveiligd door SPC Amsterdam