SPC Fysiotherapie | Direct contact?
arrow_drop_up arrow_drop_down
fysiotherapie

SPC Fysiotherapie

Wij hebben effectieve behandelmethode die werkt.

Direct contact ?

50%
Je bent er bijna!
Bekijk direct uw mail inbox/spam.
Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Bel mij terug
fysiotherapie


Fysiotherapie bij SPC Amsterdam

De fysiotherapeuten van SPC Amsterdam zijn erin gespecialiseerd om met jouw gezondheid aan de slag te gaan. Dit kan vanuit revaliderend oogpunt, maar ook preventief, reïntegrerend of gericht op het onderhouden van de de klachten. Onze cliënten hebben diverse hulpvragen, bijvoorbeeld;

  • "Ik wil van mijn pijn af!"
  • "Ik wil sporten, maar heb nog een blessure of medische aandoening"
  • "Ik moet sporten van de (huis)arts."
  • "Ik heb een blessure opgelopen, tijdens.."

In bijna alle gevallen kunnen onze fysiotherapeuten met jouw hulpvraag aan de slag.  Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten hebben ervaring opgedaan bij bekend fysiotherapiepraktijken, waaronder AFC Ajax, KNVB Sportmedische centrum en Fysiomed.


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Onze werkwijze

Wij hebben drie locaties in Amsterdam. Je kunt terecht in Amsterdam Ijburg of Amsterdam Zuidoost (Daalwijk of Kraaiennest), Bij ons kun je zowel met als zonder verwijzing van de huisarts of specialist terecht voor een behandeling.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen wij een intakegesprek voor jou in. Voorafgaand aan dit gesprek bekijken we direct of de zorgverzekeraar de behandeling zal vergoeden. Tijdens jouw eerste bezoek doen wij direct een screening, lichamelijk onderzoek en een stukje behandeling. De kans is dus groot dat je met minder klachten de deur uitgaat, dan dat jij binnen bent gekomen. Deze uitslag van het lichamelijk onderzoek wordt naar je teruggekoppeld en eventueel ook naar de huisarts. In deze uitslag doen wij ook een voorstel voor behandeling..


Contracten verzekeraars

Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Jouw behandeling wordt dus in bijna alle gevallen 100% vergoed. Wil je dit zeker weten? Neem dan contact met ons op.
Of check het direct op de website van uw zorgverzekeraar.

De voordelen:

       Behandel sportblessures direct en adequeaat      

                 Voorkom toekomstige blessures                       

           Versterk en verbeter gewrichten en spieren       

                      Preventief advies en voorlichting                

                        Terugdringen van ziekteverzuim                

Onze specialisaties

Binnen SPC Fysiotherapie kunt u terecht bij diverse specialismen. 

SPC Fysiotherapie heeft ervaren therapeuten, ieder met een eigen specialisme, 

waardoor goed aangesloten kan worden op uw behandeldoel.

fysiotherapie manuele therapie

MANUELE THERAPIE

sportfysiotherapie

SPORTYFYSIOTHERAPIE

fysiotherapie kinderen

KINDERFYSIOTHERAPIE

Nek- en schouderklachten? Hoge of lage rugklachten? Heuppijn? Onze therapeuten laten jouw gewrichten beter functioneren en verbeteren de houding en bewegingen


De sportfysiotherapeuten zijn er niet alleen voor de topsporter, maar ook als je pas bent begonnen of gaat beginnen met sporten. Wij kunnen altijd met je aan de slag.

Onze kinderfysiotherapeut helpt jouw kind bepaalde vaardigheden eigen maken door op een speelse en creatieve manier te onderzoeken en behandelen.

ORTHOPEDIE

DIABETES OEFENTHERAPIE

BEKKENFYSIOTHERAPIE

Ben je verwezen door de orthopedische chirurg? Onze therapeuten richten zich op uw functioneel herstel, zodat u optimaal revalideert.

De kans op een hypo of beroerte verminderen? Beweging vermindert de kans op overgewicht, hart- en vaatziekten en andere veel voorkomende aandoeningen. 

Pijnklachten in het bekken, komen vaak voor bij vrouwen voor, tijdens of na een zwangerschap. Er wordt gekeken naar het functioneren van de spieren rondom het bekken.

SPC Team

De fysiotherapeuten bij SPC creëren een prettige en vertrouwde omgeving waar jouw wensen worden gehoord en waar wij altijd voor je klaar staan. Vanwege de diversiteit van disciplines profiteer je van de deskundigheid van meerdere type therapeuten.


Onze fysiotherapeuten hebben een blok aan sportspecifieke ervaring. Zo hebben onze fysiotherapeuten zowel stages gelopen

 en/of gewerktbij bekende organisaties als KNVB, AFC Ajax, FysioHolland en Fysiomed.


Benieuwd naar onze fysiotherapeuten? 

Afspraak maken

Bij onze praktijken in Amsterdam en Ijburg staat een team van ervaren fysiotherapeuten voor je klaar. Heb je vragen over onze werkwijze, een bepaalde behandeling of heb je een andere vraag? Wij staan jou graag te woord.


Je kunt ons ook per e-mail, via onze social media kanalen of via de website bereiken. In principe werken wij zonder wachtlijst. Als wij met jou in contact zijn, streven wij ernaar om binnen 24 uur een afspraak met je te maken. 


Wil je snel terecht?

Wij gebruiken cookies.