SPC 4 Kids
arrow_drop_up arrow_drop_down

SPC 4 K!ds

Het kinderfitness programma waar u al tijden naar op zoek bent, gaat dan eindelijk van start! SPC 4 Kids is een op-maat samengesteld programma speciaal voor kinderen. Dit programma is voor kinderen in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat uw kind in beweging komt en daarbij de beste begeleiding krijgt. Samen met u halen wij het allerbeste uit uw kind! 


Lees hieronder meer over het programma en reserveer snel uw plekje, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Start vanaf:

Zaterdag

13-1-'18

Waarom SPC 4 Kids?

Overgewicht of blessures liggen op de loer..

Kinderen die onvoldoende bewegen hebben wel 60% meer kans op het ontwikkelen van overgewicht of om geblesseerd te raken wanneer ze starten met bewegen. Voor je motoriek is het belangrijk om dagelijks geprikkeld te worden.

Onvoldoende aandacht voor de motoriek..

Op school en bij de sportverenigingen wordt er vaak nog onvoldoende aandacht besteed aan de motoriek van de kinderen. Voor 1 begeleider op 30 kinderen is het ook best lastig om een slechte motoriek te spotten. Met individuele begeleiding leggen wij de focus op de plekken waar dat nodig is!

Optimale sportprestaties moeten benut worden..

Kinderen hebben continue (motorische) prikkeling nodig om nog meer uit hun sportprestaties te halen. Beter worden met voetbal? Met basketbal? Of een andere sport? Wij sporen samen met de ouders de zwaktes in het veld op en gaan hier tijdens de training volop mee aan de slag.

Vergoeding via Zorgverzekeraar

In bijna alle gevallen wordt het programma volledig vergoed via de zorgverzekeraar. Wij brengen dit tijdens de intake direct voor u in kaart, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Professionele begeleiding..

De trainers en (sport)fysiotherapeuten die het SPC 4 Kids programma verzorgen zijn allen specifiek getraind voor het uitvoeren van dit programma. 

Realistische en haalbare doelen..

Voor aanvang van het programma wordt er voor kind en ouder een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek worden er samen met de ouder realistische en haalbare doelen opgesteld. Zodat zowel u als uw kind precies weten waar wij naartoe werken!

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, zijn de plekken die wij beschikbaar hebben beperkt.
Wees er dus gauw bij!

Wij gebruiken cookies.